Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αερο...λατρείες!

Αποχαιρετάω φιλαράκια μου,σιγά σιγά τον Ιούλιο από την  Άνδρο,όπου ο αέρας έχει τρελά κέφια!
Χορεύει και τραγουδάει σε εξωφρενικούς ρυθμούς!Παρασύρει όποιον βρεί μπροστά του!
Εμένα δεν χρειάζεται να με παρασύρει,παρασύρομαι από μόνη μου και τον ακολουθώ...
Μ΄ αρέσει πολύ ο νησιώτικος αέρας!Λειτουργεί θεραπευτικά σε μένα,  καθαρίζει τη σκέψη μου,αφαιρεί τις παράξενες σκέψεις και μου προσθέτει τις δημιουργικές! Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ, γκρινιάζουν όταν φυσάει,εγώ αντίθετα το καταχαίρομαι!
Να, εδώ στην αυτοσχέδια μαξιλαροξαπλώστρα μου,αράζω και τον απολαμβάνω,παρέα


με τα βελούδινα δειλινά...


εκείνα τα δειλινά ξέρετε , που σε κάνουν να νιώθεις ότι όλο το χρυσάφι του κόσμου ,μοιράζεται  σε όλους...


Καθημερινή μου παρέα και οι ακούραστες σαυρίτσες!



Η μεγάλη αδυναμία τους είναι το παγωμένο  καρπουζάκι!
Με απλά πλήν όμως φυσικά πράγματα νιώθω την κάθε ώρα να περνάει με νόημα!
Το μόνο που με χαλάει, είναι όταν κοιτάω εδώ τις πλαγιές,όπου πριν μερικά χρόνια ήταν καταπράσινες ,να έχουν γεμίσει από τεράστια κτίσματα νεοπλουτίστκων ιδεών ,με τεράστιες πισίνες  ,σαν να θέλουν να ξεπλένουν τα βρώμικα όνειρά τους οι καθαροί ιδιοκτήτες!
Αγαπημένοι μου, εύχομαι καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας και σας γλυκοφιλώ!
Είμαι σίγουρη ότι το λατρεμένο αεράκι μου θα τα ακουμπήσει στο μαγουλάκι σας!

30 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Εμένα πάντως με ταξίδεψες Όλγα!!! Τι γκρινιάζουν με τον αέρα .... δροσίζονται κιόλα :)))

Καλή Εβδομάδα να έχεις, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!

MYSTELIOS είπε...

Καλημέρα Όλγα μου , είμαι σίγουρος ότι περνάς πολύ όμορφα στην αγαπημένη Άνδρο . Η υπέροχη ανάρτηση σου και πάλι μας ταξιδεύει , πιο πολύ ζήλεψα την αυτοσχέδια μαξιλαροαπλώστρα σου !!!
Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια του Καλοκαιριού !!!

akrat είπε...

καλημέρα καλή βδομάδα

μας έφερες τον σίφουνα...

Dinos-Art είπε...

Είναι μαγικά τα νησάκια μας, που δυστυχώς εμείς οι Βορειοελλαδίτες δεν μπορούμε να τα απολαύσουμε γιατί δεν έχουμε άμεση πρόσβαση. Όπου αεροπλάνο πετάμε. Επειδή είπες για αέρηδες, πριν χρόνια στην όμορφη Λήμνο μόλις την πρώτη μέρα πήγαμε για μπάνιο, ένας φοβερός αέρας μας έδερνε, σήκωνε τα βοτσαλάκια και χτυπούσαν με δύναμη πάνω μας. Το γουστάρησα πολύ, τζάμπα μασάζ. Να περνάς καλά γλυκιά μου Όλγα εκεί μακριά από την κατσούφα και προβληματική Αθήνα. Πολλά, πολλά φιλιά.

KANTHAR0S είπε...

Αν δεις κάποια μέρα να σου λείπει η μαξιλαροξαπλώστρα, να ξέρεις ότι δεν την πήρα εγώ.

Καλό καλοκαίρι!

Ευάγγελος είπε...

Θαλασσινός αέρας... Τρελαίνομαι! Η φρεσκάδα κι η αλμύρα σ' όλο τους το μεγαλείο! Το απολαμβάνω (φτάνει να μην έχω ταξίδι μπροστά μου, φυσικά!!!)
'Ομορφο πρωινό σεργιάνι στο καταγάλανο Αιγαίο! Η αυτοσχέδια ξαπλώστρα ολοκληρώνει άψογα τις εικόνες που ζωγραφίζουν οι λέξεις!
Να είσαι καλά! Καλή συνέχεια!

Margo είπε...

Νιώθω σαν να είμαστε στο ίδιο μέρος;-))

Όμορφα να περάσεις και τον Αύγουστο Όλγα μου αγαπημένη. Πολλά χαιρετίσματα και φιλιά από παραδίπλα;-)

υ.γ. ωραίος καναπές αυτός με τις παλέτες!!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ήρθε το αεράκι δροσερό και μυρωμένο! Να είσαι καλά!

55fm είπε...

Δήμητρά μου,όλοι να είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε τους αέρηδες και τις ομορφιές της φύσης!Σε φιλώ για καλή βδομάδα!

55fm είπε...

Στέλιο μου,είναι οι πρώτες μου διακοπές ως συνταξιούχα και η ματιά είναι πολύ διαφορετική!Χαλαρά απολαμβάνω ,χωρίς το άγχος της δουλειάς και της επιστροφής!Καλή βδομάδα.

55fm είπε...

akrat ,καλή βδομάδα φίλε μου!Σίφουνας είναι θα περάσει...

55fm είπε...

Ντίνο μου,είσαι τέλειος τύπος!Η ματιά σου για τον αέρα στη Λήμνο με ενθουσίασε φιλαράκι μου!Αυτό θα πει ωραίος άνθρωπος να μη μιζεριάζει με τα πάντα.Βαρέθηκα τα παράπονα με το παραμικρό βρε αδελφέ!Σε ευχαριστώ πολύ για την αύρα σου την αισιόδοξη που αφήνεις στο μπλογκοσπιτάκι μου κάθε φορά που το επισκέπτεσαι.Η Αθήνα με διώχνει εδώ και καιρό...
Φιλιά γλυκά!

55fm είπε...

KANTHAR0S,με έκανες και γέλασα φίλε μου!Ας πάει και η μαξιλαροξαπλώστρα μου ,παλέτες υπάρχουν ένα σωρό για να την ξανακάνω.Καλό καλοκαιράκι!

55fm είπε...

Ευάγγελε κι εγώ αποφεύγω να ταξιδεύω με πολλά μποφόρ,αλλά στη στεριά είναι ανάσα βαθιά το καθαρό αεράκι.Παίρνω δυνάμεις για να αντιμετωπίσω το χειμώνα!Σε ευχαριστώ.Καλή σου βδομάδα!

55fm είπε...

Μάργκο μου ,είμαστε γειτονάκια!
Η Μύκονος έχει χαράξει τις πιο όμορφες αναμνήσεις στην καρδούλα μου!Ωραίες εποχές με ωραίες παρέες!
Ο γιός μου την επισκέπτεται με τη γυναίκα του κάθε καλοκαίρι,γιατί πέρασε εκεί τα παιδικά του καλοκαίρια.Περνάει από το σπίτι στην Άνω Μερά που μέναμε και το φωτογραφίζει.
Είδες οι παλετούλες τι χρήσιμες είναι τελικά.
Φιλιά πολλά γλυκιά μου!

55fm είπε...

Χριστόφορε,πολύ χαίρομαι δροσίστηκες!Ακόμα στην πόλη είσαι;Καλή βδομάδα φίλε!

xristin είπε...

Ο ίδιος αέρας μας.... χαϊδεύει!
Καλά να είμαστε,να τον....αντέχουμε!


Υ.γ
Η μαξιλαροξαπλώστρα σου δεν παίζεται!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίες φώτο και ωραία αυτά που λες. Μου θυμίζουν αυτά που διάβασα σήμερα στο βιβλίο για τη θετική σκέψη : "Η υγιής ψυχολογική σου λειτουργία είναι αυτό που νιώθεις όταν τα πάντα φαίνονται καλά, όταν η ζωή φαίνεται απλή και έχεις μια αίσθηση προοπτικής. Είναι αυτό που νιώθεις όταν μπορούν να σε αγγίξουν τα απλά πράγματα στη ζωή...".
Να είχα κι εγώ αυτή την μαξιλαροξαπλώστρα και να μη σκέφτομαι τίποτα :(

55fm είπε...

xristin ,καλημέραααααααααα!!!Να χαιρόμαστε το αεράκι μας!Δεν μπορώ να μπω στο μπλογκ σου, δεν ξέρω γιατί...αν θέλεις γράψε μου τη διεύθυνση μήπως έτσι τα καταφέρω .
Έχω μια μανία να μεταμορφώνω πράγματα που τα θεωρούν άχρηστα σε χρήσιμα,έτσι έγινε και η μαξιλαροξαπλώστρα!Παλέτες λίγο χρώμα, μαξιλάρια και έτοιμη!Φιλιά γειτονάκι!

55fm είπε...

anisixos,σε ευχαριστώ που εισέπραξες τη διάθεσή μου!Όλα είναι του μυαλού μας παιχνιδάκια!Προβλήματα πάντα υπάρχουν αλλά και πάντα υπάρχει κάτι φωτεινό που μπορούμε να εστιάσουμε φιλαράκι!
Η αλήθεια είναι, ότι την πολυμπερδέψαμε τη ζωή μας ,,καιρός να την ξεμπερδέψουμε!Φρικάρω κι εγώ με πολλά,αλλά τα απομακρύνω και κρατάω τα καλά!
Σε καλημερίζω λέγοντας ότι είναι πανεύκολο και ανέξοδο να αποκτήσεις μια μαξιλαροξαπλώστρα!Αρκεί να αγαπήσεις τις πεταμένες παλέτες!

ElenaG είπε...

ομορφιές μου...όλα έχουν τις υπογραφές σας!!!!
καλά να περνάτε!!!!!

55fm είπε...

Δήμητρά μου,σε ευχαριστώ πολύ!Με μεράκι προσπαθούμε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας!Φιλιά πολλά γλυκιά μου!

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Ξένοιαστο και ξεκούραστο
να ΄ναι το καλοκαίρι
και ο αέρας που φυσά
ότι ποθείς να φέρει.

55fm είπε...

Φάνη μου,να είσαι καλά!Σε ευχαριστώ Λεβεντοκρητικέ!

nameliart είπε...

Όλγα μου, η θέα της μαξιλαροξαπλώστρας σου και του ανδριώτικου δειλινού λίγο παρακάτω, "με έφτιαξαν"! Είμαι στο γραφείο αυτή τη στιγμή - σε ένα μικρό διάλλειμα - και ονειρεύομαι διακοπές - χωρίς διάλλειμα - οπότε μου δημιούργησες το κατάλληλο σκηνικό. Όσο για τις σαυρίτσες (και γενικώς όλα τα θηρία του δρυμού, με μια κάποια προσοχή στα φιδάκια) τα πάω κι εγώ περίφημα μαζί τους...
Να είσαι καλά και να περνάς ονειρεμένα! Σε φιλώ..

55fm είπε...

Mελινάκι μου γλυκό,ακόμα στο γραφείο;εύχομαι με το καλό να καταφέρεις να αποδράσεις!Είναι η πρώτη φορά και εγώ που απολαμβάνω διακοπές χωρίς την αγωνία της δουλειάς και της επιστροφής!Καλή δύναμη!Σε γλυκοφιλώ και σε ευχαριστώ όμορφο Μελινάκι!

Poet είπε...

Και πάλι καθυστερημένος εγώ, βλέπω ότι περνάς καλά και χαίρομαι, Όλγα μου γλυκιά. Ξαναζωντανεύει με αυτόν τον τρόπο κι ένα παλιό απολαυστικό οικογενειακό ταξίδι μας στην ωραία Άνδρο. Τον ξέρω καλά αυτόν τον δυνατό αέρα, πολύ καλά.

Συνέχισε λοιπόν το καλοκαίρι σου με κάθε χαρά, αργεί ακόμη το φθινόπωρο.

55fm είπε...

Aγαπημένε μου Τόλη, δεν το κουνάω ρούπι.Θέλω τον αέρα μου.Σε ευχαριστώ πολύ!Εύχομαι όμορφη συνέχεια στο καλοκαίρι σου!Στην Αθήνα ψήνονται!Που να πάω μεγάλη γυναίκα;Φιλιά!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Πολύ όμορφη η ξαπλώστρα σου και η Άνδρος μας τέλεια. Σου γράφω αρκετά μετά την ανάρτησή σου αλλά μόλις μπήκα στον blogοκόσμο. Με συστάσεις της xristin ήρθα και σε επισκέφτηκα. Πιστεύω να έχεις καλή συνέχεια στην Άνδρο. Κι εγώ εδώ είμαι για διακοπές και είναι οι πρώτες μου μετά τη συνταξιοδότησή μου και παρότι πέρασαν 11 μήνες από τότε που παραιτήθηκα δεν έχω πάρει φράγκο από τη σύνταξή μου. Εύχομαι εσύ να την έχεις στην τσέπη και να την ευχαριστιέσαι.
Καλό υπόλοιπο
Φλώρα
Έλα κι εσύ σε μένα : www.texnistories.blogspot.com

55fm είπε...

Kαλημέρα και καλωσήρθες Φλώρα!Ελπίζω σε λίγες μέρες να πάρω την πρώτη μου σύνταξη!Με το καλό και εσύ!Πάντως οι φετεινές μου διακοπές ήταν ξεχωριστές λόγω συνταξιοδότησης!Ελευθερία και καθόλου άγχος επιστροφής!Τώρα που γνωριστήκαμε θα τα λέμε...
Καλή βδομάδα!