Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Άνοιξη όπως Κωνσταντίνος...

Άνοιξη!
Επιτέλους  να ανοίξει η διάθεσή μας!
Να αλλάξει η ματιά μας!
Να αρωματίσουμε με ανοιξιάτικες μυρωδιές τις σκέψεις μας!
Να φρεσκάρουμε την ψυχή μας!
Να καλωσορίσουμε την έρημη τη ελπίδα που τις έχουμε κλείσει κατάμουτρα την πόρτα!






Δεν ζω στην κοσμάρα μου και έχω βαθιά επίγνωση της κατάστασης,αλλά βρε αδελφέ βαρέθηκα όλη αυτή τη μιζέρια, τον ξερολισμό και την εξάρτησή μας από το φόβο!
Όλοι έγιναν οικονομολόγοι,συνομοσιολόγοι,ευαισθητολόγοι, και πάει λέγοντας...φυσικά για αλλαγή  νοοτροπίας,ούτε κουβέντα, το εγώ μας πάνω απ΄ όλα,πρώτο και καλύτερο!
Επαναστατική γυμναστική για προθέρμανση και για τα μάτια του κόσμου και ως εκεί!
Τέλος πάντων, τι να λέω τώρα...έγινα και γιαγιά και μάλλον ξεκούτιανα...
Φιλαράκια μου,γλυκά και αγαπημένα έζησα συγκλονιστικές στιγμές ,γιατί επιτέλους ήρθε στην οικογένεια το πρώτο εγγόνι!Το τόλμησαν, ο λατρεμένος μου ανηψιός ,γιός του αδελφού μου και η αξιολάτρευτη γυναίκα του!
Έχω τρελαθεί εντελώς με το πανέμορφο μωράκι μας τον Κωνσταντίνο!
Ήρθε σαν την άνοιξη!
Είμαι τρελογιαγιά που ζωγραφίζει καραβάκια στο δωμάτιο του και αρμενίζει μαζί τους, σε άλλη γη σε άλλα μέρη!Σε μέρη που οι άνθρωποι θα μπορέσουν να σκεφτούν πέρα από τον ευατό τους και τους άλλους, και θα είναι διατεθιμένοι να το κάνουν πράξη καθημερινά,να προφέρουν,να μοιράζονται ,να νοιάζονται και να αγωνιούν όχι μόνο για τις καταθέσεις τους και τα τετραγωνικά τους...
Η φούσκα ξεφούσκωσε και είμαστε στην τσίτα να την ξαναφουσκώσουμε ανά πάσα στιγμή...αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και άνθρωπος, να μας υποσχεθεί τα παραφουσκωμένα που ξέρουμε και μας βολεύουν!
Για να  ξεχάσω όλα αυτά, ανοίγω   την μπλογκόπορτα μου στην άνοιξη και τις ομορφιές της και σας προσφέρω μέσα από την καρδιά μου,πολύχρωμες ευωδιαστές ευχές ,για ό,τι θετικότερο στη καθημερινότητά σας!



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ένα λάθος...


Προβληματίστηκα φιλαράκια μου, πάρα πολλά χρόνια και τελικά το κατάλαβα!!!
Το χιούμορ,πάντα  με βοηθάει!
Καλό και χαμογελαστό Σαββατοκύριακο!!!