Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πάω για άλλες εμπειρίες...

Αχ... φιλαράκια μου ,σας το έγραψα η άμοιρη γυναίκα,ότι δεν μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ στο Αθηναικό τρελοκομείο!Φυσικά δεν θα τους κάνω τη χάρη να στραβοτρελαθώ!Θέλω να διατηρήσω την ίσια λυγερόκορμη τρέλα μου!Αφού ενημέρωθηκα λοιπόν, για την πορεία της συνταξιοδοτικής μου πράξης και είδα ότι είναι μακρύς και δύσβατος ο δρόμος, είπα να πάω για άλλες εμπειρίες, πιο φυσικές!
Εκεί  που καλοπερνάς με πράγματα ελάχιστα πλην όμως πανέμορφα!
Φυσικά και ερωτικά... 
Εκεί  που  η ζωή σκαρφαλώνει   και  ανθίζει ...

Εκεί που η ζωή  ζωγραφίζει...
Αφήνω την μπλογκόπορτα ανοιχτή, χωρίς διπλοκλειδώματα,κωδικούς και  συναγερμούς (είναι κάτι που μου σπάει τα νεύρα κάθε μέρα εδώ), και σας θερμοπαρακαλώ να μου  προσέχετε το μπλογκοσπιτάκι μου!
Αφήνω τη θετική μου αύρα, να σας υποδέχεται προσφέροντάς σας λουλουδιασμένες αγκαλιές  και
φεύγω πάλι για το χωριουδάκι μου!Απ' ότι βλέπω, η Αθήνα δεν θα με πολυβλέπει!Με μια βαλίτσα στο χέρι θα πηγαινοέρχομαι!Αυτή τη φορά θα πάρω μαζί μου και το λαπτοπάκι,ελπίζοντας να μου δίνει σηματάκι για να επικοινωνώ μαζί σας.
Επειδή δυστυχώς, είναι και αρκετοί καλοί μου φίλοι φρικαρισμένοι, έκανα ένα προγραμματάκι για να μπορέσω να τους φιλοξενήσω όλους, τους χώρισα σε γκρουπάκια,  έτσι ώστε, να φεύγει το ένα γκρουπάκι και να έρχεται το άλλο!
Χίλιοι καλοί χωράνε!Εξ΄ άλλου το όνειρο του κοινόβιου το κουβαλάω από την εφηβεία μου!
Αν σας βγάλει ο δρόμος σας, προς Καρδίτσα μεριά,κοπιάστε, μόνο 28 χιλιομετράκια απέχει το χωριό-παράδεισος!
Το νου σας, μην σας πάρει από κάτω,είναι χρέος μας να φωτίζουμε τα σκηνικό της καθημερινότητάς μας!Ο καθένας μας, ας κάνει ό,τι μπορεί,αρκεί να διατηρεί την αισιοδοξία του!Τα παιδάκια μας πρέπει να μας βλέπουν, ζωηρούς, δυνατούς και ευέλικτους!
Φιλιά πολλά!!!


Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μια ακόμα επιστροφή...


Λένε για την ασχήμια των  σκιάχτρων...
Μια χαρά αισθητική είχαν  τα σκιάχτρα στο χωριουδάκι μου...
Να δείτε κάτι σκιάχτρα που είδα με την επιστροφή μου στην Αθήνα!
Δηλώνω απροσάρμοστο!


Πρέπει να συνέλθω!Και συνέρχομαι μόνο με δόσεις από εικόνες φουντωτής φύσης...

Που σε γοητεύουν...
Σε μαγεύουν...
Σε γαληνεύουν...


Επέστρεψα φιλαράκια μου γλυκά μετά από δίμηνες διακοπές!
Απόμακροι είναι εδώ οι άνθρωποι,πνιγμένοι στα προβλήματα,το νέο πακέτο μέτρων που συζητιέται πάντως,  μου πάει γάντι!Από όλα έχει!Πάλι δεν θα  ξεφύγει κανένας συνεπής και θα τη σκαπουλάρουν οι γνωστοί επιτήδειοι!Ηρεμώ με τη σκέψη ότι το αποφάσισαν όλοι μαζί,  όπως όλοι μαζί προκλογικά είχαν αποφασίσει ότι δεν θα αποφασίσουν να την πληρώσουν  πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι!Μπέρδεμα και ξεμπέρδεμα μαζί!Το καλογυαλισμένο Τσιπρέικο ετοιμάζεται...και οι "εξαγορασμένοι" σηκώνουν τη σημαία της επανάστασης!Οι μνήμες χάθηκαν...και οι άνθρωποι συνεχίζουν να επιμένουν αλλά   ...Ελληνικά!Αν συνεχίσουμε έτσι  χαθήκαμε!
Μια  φωτογραφική βουτιά λοιπόν στη φύση, είναι ότι πρέπει για να ξεσκάσουμε!
Σας αφιερώνω τη ματιά μου, από τη Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα τον τόπο καταγωγής μου, που αγαπώ!Όχι ότι ξεχνάω την Άνδρο αλλά και το βουνό έχει τις χάρες του!
Εύχομαι καλό μήνα , καλή βδομάδα και καλή δύναμη  σε όλους σας!